Maltese Dogs Forum : Spoiled Maltese Forums banner
1 - 20 of 22 Posts

·
Registered
Joined
·
860 Posts
Discussion Starter · #4 ·
ok I can see I am still not doing this right. I am trying to use the imagecave but still can't get them to show up.
I am about to give up on this posting pictures. Am I the only one that has a hard time doing this

Teaco
 

·
Registered
Joined
·
7,428 Posts
Originally posted by Teaco@Aug 5 2005, 02:00 PM
ok I can see I am still not doing this right. I am trying to use the imagecave but still can't get them to show up. 
I am about to give up on this posting pictures. Am I the only one that has a hard time doing this 

Teaco
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=87520
[/QUOTE]
From KC'sMom's post:
Teaco, on Image Cave, use the E-Z code... it will have the
 

·
Registered
Joined
·
860 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed
this is the error it gives me when I copy an past that E-Z code
now what did I do wrong again
 

·
Registered
Joined
·
860 Posts
Discussion Starter · #12 ·
Hey I know I didn't do that, I must be so stupid about this posting pictures it isn't funny. How did you do that. (Thank you)
I made the little dress PEEWEE has on embroidery the maltese on it to. The three babies two are Pinky's an one big boy is Anni born the same day but sure is allot of diff. in size though'
Teaco
 

·
Registered
Joined
·
4,856 Posts
Don't feel bad...I can't post pictures either. I tried forever one day and got mad and said to #*#* with it.


Adorable pictures!!
 

·
Registered
Joined
·
860 Posts
Discussion Starter · #15 ·
It is a good thing somebody can do it for me cause I sure haven't gotten it figured out either
I been banging my head around for I know off an on for a month an can't seem to get it . I spend all day trying an get no where. I did learn finally to post pictures in the gallery
.
I feel better now I am not the only one that has had trouble with the picture posting
Teaco
 

·
Registered
Joined
·
7,428 Posts
To post the pictures from the gallery:
1) go to the gallery and click on the picture so the big picture opens up
2) Right click on it and select Copy Image Location
3) Go to your post and place the cursor where you want the image to be
4) Click on the IMG button and paste (Control-V) in the text box that opens up and click OK
5) Post the post
 

·
Registered
Joined
·
3,261 Posts
Originally posted by Teaco@Aug 5 2005, 02:38 PM
It is a good thing somebody can do it for me cause I sure haven't gotten it figured out either 
I been banging my head around for I know off an on for a month an can't seem to get it . I spend all day trying an get no where. I did learn finally to post pictures in the gallery 
.
I feel better now I am not the only one that has had trouble with the picture posting
Teaco
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=87552
[/QUOTE]
Ok, this is how I post pictures. Right click on the gallery image and press view image. Then copy the URL of the image at the top of the screen. Go to reply and press the IMG button on the menu. Then delete "http://" and enter the URL of the picture you copied. Then, you have the picture.
 

·
Registered
Joined
·
7,428 Posts
Originally posted by AJ+Aug 5 2005, 02:43 PM-->
<!--QuoteBegin-Teaco
@Aug 5 2005, 02:38 PM
It is a good thing somebody can do it for me cause I sure haven't gotten it figured out either 
I been banging my head around for I know off an on for a month an can't seem to get it . I spend all day trying an get no where. I did learn finally to post pictures in the gallery 
.
I feel better now I am not the only one that has had trouble with the picture posting
Teaco
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=87552
Ok, this is how I post pictures. Right click on the gallery image and press view image. Then copy the URL of the image at the top of the screen. Go to reply and press the IMG button on the menu. Then delete "http://" and enter the URL of the picture you copied. Then, you have the picture.
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=87555
[/B][/QUOTE]
Boy we are thinking alike today!
 

·
Registered
Joined
·
3,261 Posts
Originally posted by Lexi's Mom+Aug 5 2005, 02:48 PM-->
Originally posted by [email protected] 5 2005, 02:43 PM
<!--QuoteBegin-Teaco
@Aug 5 2005, 02:38 PM
It is a good thing somebody can do it for me cause I sure haven't gotten it figured out either 
I been banging my head around for I know off an on for a month an can't seem to get it . I spend all day trying an get no where. I did learn finally to post pictures in the gallery 
.
I feel better now I am not the only one that has had trouble with the picture posting
Teaco
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=87552

Ok, this is how I post pictures. Right click on the gallery image and press view image. Then copy the URL of the image at the top of the screen. Go to reply and press the IMG button on the menu. Then delete "http://" and enter the URL of the picture you copied. Then, you have the picture.
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=87555

[/QUOTE]
Boy we are thinking alike today!
<div align="right">index.php?act=findpost&pid=87558
[/B][/QUOTE]
I know!! Almost at the same time, and the same thing!! Wow!
 

·
Registered
Joined
·
860 Posts
Discussion Starter · #20 ·
Ok I am going to try one more time maybe this time I will get lucky any way if I did this is Pinky the mother of the two little boys.
Teaco
well that didn't work ither I give up it keeps giving me a error I deleted the http an copied the E-Z code an it still woulding work. I am at lost
guess I will just have to post them in my gallery I can do that
 
1 - 20 of 22 Posts
Top