Maltese Dogs Forum : Spoiled Maltese Forums banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
1,705 Posts
Discussion Starter #1
Is there something wrong with this forum technically?
It takes me about 10 times to actually get to see threads posted!
What is going on and will it be fixed soon?

Thanks
 

·
Premium Member
Joined
·
20,031 Posts
There have been a few threads started on a tech problem.

I don't want to jinx myself as i haven't experienced it yet.....
 

·
Premium Member
Joined
·
24,019 Posts
Leslie - are you on a Mac or iPad or i anything? Seems like that might be the common issue. Have PM'd Jung but been dealing with this since last Wed.
 

·
Premium Member
Joined
·
12,783 Posts
oh, I'm on a mac (and use an Ipad and Iphone to get on SM at times) Is that what it is? It is VERY ANNOYING. To the point of not even wanting to log into SM annoying. Hope it can be resolved soon!
 

·
Registered
Joined
·
2,477 Posts
i am on a PC and having similar issues. really frustrating. search doesn't work. new posts doesn't work. sometimes i can get active topics to work. now clicking "submit" doesn't work. clicking on emoticons isn't working either right now. i have to find another way into the thread to post a reply. also, the back button often takes me to a "blank" screen (no forums, just user stats) instead of back to active topics or new posts where i usually come in. however, new posts hasn't worked for me in a few days now. ugh.
 

·
Administrator
Joined
·
694 Posts
Very very sorry about this everyone. I explained the issue in the other tech help thread called "WHAT". Sorry sorry.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top